• Balığı unladım.

• Chris

Hafta sonu tatile gittim, akvaryum bakımsız kaldı, köpekciğim öldü (yemek almadı, biraz yosunları yedi, sanırım bu yüzden öldü, hastalıktan değil), ne zaman olduğunu bilmiyorum, gittiğim gün mü yoksa döndüğüm gün mü, genel olarak dün çıkardım, görünüşe göre zamanında değil. Bugün iki arkadaşımı - cerrahı ve palyaçoyu - en dipten en üstüne kadar döküntü kaplamış, oysa palyaçoya bir aydan fazla bir şey olmamıştı ve cerrah hiç böyle bir şey yaşamamıştı, her zaman temizdi. Sizce köpeğin ölümüyle bir bağlantısı var mı yoksa akvaryumda yine bir şeyler mi ters gitti? Su değerleri normal. Diğer balıklar da öyle. Tüm balıklar her zamanki gibi yiyor. Ayrıca palyaçonun derisinde bir tür yara benzeri bir şey belirdi, hatırlıyorum, böyle bir şeyden küçük bir ocellaris ölmüştü. Dökülme ile ölüm arasında başka bir olay oldu - resiften bir kanatlı balığı yakaladım (besleyemedim, yem ona ulaşamıyordu) doğal olarak her şeyi söküp takmak zorunda kaldım. Ama bunun etkisi olamaz çünkü bir saat içinde akvaryum tamamen normale döndü.