-
Kimberly
سلام! دیروز محاسبه «مربع دایره» را با قرار دادن ۱۵۰ وات مگنتی BLV در یک چراغ هالوژنی معمولی به پایان رساندم. نکته: لامپهای ۱۴۰۰۰ کلوین و بالاتر در طیف فرابنفش تابش دارند. بدون شیشه محافظ حرارتی (غیر کوارتزی) در اتاق بوی اوزون به وضوح حس میشود. نشانهای مطمئن از فرابنفش. مواظب باشید که حیوانات را نسوزانید! تجربه پاول مورو زوف خیلی کمک کرد. هرچند من کمی بیشتر در «قرار دادن» پیش رفتهام. در حال حاضر در حال فکر کردن به سازماندهی پر کردن خودکار آب اسمزی هستم. اگر کسی با این موضوع سر و کار داشته، لطفاً راهنمایی کنید که چگونه به آن نزدیک شوم. خرید یک شرکت آماده برایم جالب نیست و بودجه هم محدود است. همچنین به گزینهای با کنترلر دما (دو بار بارگذاری) علاقهمندم. که یا بخاری را روشن کند یا کولرها را. اگر کسی این معما را حل کرده، لطفاً به اشتراک بگذارد. یک پیشنهاد کلی برای مدیران انجمن. آیا نمیتوانیم بخشی برای کارهای دستی ایجاد کنیم؟ چندین پیشنیاز وجود دارد: ۱. تجربهای که افراد جمعآوری کردهاند، میتواند سیستماتیک شود. ۲. این بخش میتواند جستجوی اطلاعات در مورد ساخت قطعات مختلف سیستم با «بودجه کم» را آسانتر کند. ۳. این بخش بهویژه برای مبتدیان مفید است. ۴. دوباره، به اشتراک گذاشتن تجربه در مورد بهروزرسانی و بهبود تجهیزات برند (فکر میکنم گزینههای زیادی وجود دارد. خدایان هم گلدانها و سفالها را نمیسوزانند).