• بازگشت به آکواریوم‌داری دریایی

• Erica

تبریک می‌گویم، آکواریوم‌داران محترم! زمانی در گذشته، هنگام جابجایی، حادثه‌ای برای آکواریوم قدیمی دریایی من با حجم ۲۳۰ لیتر پیش آمد. ناچار شدم تجهیزات و موجودات آبزی را بفروشم. زمان گذشت و من یک آکواریوم گیاهی ۴۵۰ لیتری درست کردم. ابعاد آن ۱۹۶۰ در ۴۷۰ در ۵۰۰ میلی‌متر و شیشه ۱۰ میلی‌متر است. تقریباً یک سال گذشت، اما با وحشت متوجه شدم که بدون دریا نمی‌توانم زندگی کنم... بنابراین به کار می‌پردازم! همه چیز شیرین برای فروش! ))) بر اساس ابعاد ۱۹۶۰ در ۴۷۰ در ۵۰۰ میلی‌متر، شروع به ساخت یک ریف نرم با ماهی‌ها می‌کنم. تکنولوژی‌ها از دریاهای گذشته پیشرفت کرده‌اند. اطلاعات زیادی را بررسی کردم و برخی نتیجه‌گیری‌ها را انجام دادم و تجهیزات را انتخاب کردم، اما هنوز سوالاتی باقی مانده و مشاوره‌های آکواریوم‌داران با تجربه و محترم بسیار ضروری است! حجم واقعی به همراه سَمپ ۴۵۰ لیتر است. نور: سه لامپ متال هالید ۱۵۰ وات ۱۵۰۰۰ کلوین، ۴ لامپ آکتینیک ۳۹ وات ۸۵ سانتی‌متر. (LED بسیار گران است، اما من آن را دوست ندارم) شن ۲-۳ سانتی‌متر و سنگ‌های ریفی خشک. پمپ برگشتی از سَمپ: Jebao DCW-4000. اسکیمر: Bubble-Magus Curve 7 با مصرف هوا ۵۲۰ لیتر در ساعت. دو پمپ جریان Jebao SOW-8 از ۷۰۰ لیتر در ساعت تا ۸۰۰۰ لیتر در ساعت. هرگز با نمایشگرهای بلند برای دریا مواجه نشده‌ام. همچنین عمق کمی دارند. دوستان، لطفاً مشاوره دهید و به اشتباهات اشاره کنید. این برای من بسیار مهم است! پیشاپیش از پاسخ‌هایتان سپاسگزارم!