• یخ، متالوگالوژن، یا تی-۵، تی-۸

• Aaron6112

مدت زمان کافی گذشته است که شروع به استفاده از LED برای روشنایی کرده‌ایم، پیشنهاد می‌کنم تجربیات خود را در مورد سلامت و رشد مرجان‌ها به اشتراک بگذاریم. من ۴ کانال دارم، ۹۰ LED، سفید، آبی، رویال و UV. از مرجان‌ها - زوانتوس‌ها، پارازوانتوس‌ها، پالی‌توی‌ها، آکتیونی‌ها، لابوفیتوم، بریاریوم، سارکوفیتون، سینولاری‌ها، چندین نوع مرجان سخت و مرجان‌های بلندپولیپ، تقریباً همه به خوبی احساس می‌کنند و در حال رشد هستند. مرجان‌های نرم و سخت به نظر می‌رسد که به هماهنگی کامل در وجود این گونه‌ها در یک آکواریوم رسیده‌اند. اما LPS؟ دوست دارم درباره آن‌ها صحبت کنم، دُنکان، ژلئوفونگیا، کلاستریا، به نظر می‌رسد که وضعیت بدی ندارند، اما دومین ائوفیلیا خم می‌شود، اولی در سامپ با چندین سر رشته‌هایی آویزان است، دومی در آکواریوم ۴۰٪ باز است. نظری وجود دارد که باید با متال هالید روشنایی بیشتری اضافه کنیم، به نظر می‌رسد که برخی از علاقه‌مندان به آکواریوم‌داری دریایی در خارکف، لامپ‌ها و هالیدها را بازگردانده‌اند. پیشنهاد می‌کنم نظرات و تجربیات دریانوردانی که لامپ داشتند و به روشنایی LED منتقل شده‌اند را به اشتراک بگذاریم.