-
Shelby3182
سلام به همه، پس از نقل مکان به کییف و پیدا کردن شغل، تصمیم گرفتهام که بهطور قطعی و بدون بازگشت به کار در زمینه آکواریومداری بپردازم (هرچند در یک اتاق اجارهای، اما صاحبخانهها کاملاً موافق هستند). در نهایت، از تجهیزاتی که پس از نقل مکان باقی مانده (چیزی که توانستم با خود ببرم)، یک و مهمترین آن، یک چراغ LED با کنترلر Airsoft و دکمهای است. ابعاد آن تقریباً 670 در 150 میلیمتر است. توان کاری کلی حدود 120 وات و توان پیک 180 وات است. این چراغ برای یک آکواریوم طراحی شده است. نمایشگر آن تخت است و برای نصب در کنار دیوار در آپارتمانهای کوچک مناسب است. ابعاد آکواریوم 680 عرض × 350 عمق × 650 ارتفاع است، اما این اندازه شخصاً برای من خیلی مناسب نیست، بنابراین لطفاً یک گزینه بهینه پیشنهاد دهید. متأسفانه سایر تجهیزات گم شده و امکان بازگشت آنها به من وجود ندارد. اگر ممکن است، سایر تجهیزات با توجه به نسبت قیمت و کیفیت را نیز پیشنهاد دهید و همچنین بفرمایید که از کجا میتوانم یک پایه تقویتشده برای آکواریوم سفارش دهم. هدف اولیه من پرورش نرمتنان، کسب تجربه و رسیدن به سطح حرفهای است، زیرا نمیخواهم فقط به کارهای کوچک بپردازم. بهتر است که این پروژه طولانیمدت باشد، اما در نهایت به صورت اساسی انجام شود.