• آکواریوم ۲۳۰ لیتر. انتخاب تجهیزات

• Michelle

سلام! می‌خواستم از اعضای فروم کمک بگیرم. موضوع این است که در حال حاضر در مرحله انتخاب تجهیزات برای آکواریوم دریایی با حجم 230 لیتر هستم. ابعاد مورد نظر به این صورت است: قطر 100 * عرض 45 * ارتفاع 50، یک چارچوب فلزی برای این ابعاد دارم. بنابراین اگر بخواهم چیزی را تغییر دهم، فقط ارتفاع خواهد بود)). تجهیزات مورد نظر شامل: نور، لامپ SunSun HDD-1000B، 2x39 وات T5، 3 عدد (هنوز در مورد لامپ‌ها تصمیم نگرفته‌ام) جریان، پمپ گردش آب SunSun JVP-101، 3000 لیتر در ساعت، 2 عدد. همچنین یک پمپ گردش آب Hydor Koralia Nano New، 900 لیتر در ساعت دارم. فکر می‌کنم این کافی باشد. پمپ برگشتی Atman PH-2000، ViaAqua-1800، 2000 لیتر در ساعت. استریلایزر Atman UV 9 وات. لایه بستر به ضخامت 3 سانتی‌متر، چون یک آکواریوم فعال 70 لیتری (دریایی) دارم که در آن 10 کیلوگرم سنگ زنده (زنده) و همچنین 10 کیلوگرم سنگ مرجانی خشک دارم (سنگ مرجانی خشک در کیسه است). در نظر دارم 10 کیلوگرم سنگ دیگر نیز اضافه کنم (نوع آن را بر اساس بودجه بررسی می‌کنم). در مورد اسکیمر، اینجا سوال باز است و دوست دارم نظر شما را در این مورد بشنوم. ترجیحاً نسبت قیمت به کیفیت. با کمال میل انتقادات و نظرات را می‌پذیرم. امیدوارم به کمک شما نیاز داشته باشم.