-
Richard2180
من به کمک شما به شدت نیاز دارم! کاملاً گیج شدهام و قصد دارم نانو دریا را راهاندازی کنم. آکواریوم به سفارش ساخته خواهد شد، با ظرفیت 30 تا 40 لیتر. تعویض آب. مرجانها، تمیزکنندههای کوچک، شاید اوسلاریس یا ماندارین... بعد از خواندن تعداد زیادی موضوع، به این پمپ فکر میکنم: 1. پمپ گردش آب، Hydor Koralia Nano New، 900 لیتر در ساعت. نور: من در سردرگمی هستم: 2. چراغ SunSun HDD-360B، 2x8 وات T5. آیا مناسب است؟ آیا یکی کافی است؟ و اگر بخواهم درب را هم به سفارش بسازم، چه لامپهایی میتوانم در آن بگذارم؟ بعد: 3. هیتر با ترموستات، Aquael Easyheater 50 وات. مناسب نیست، چه چیزی را پیشنهاد میکنید؟ من چنین هیتر با ترموستات، JBL ProTemp 100 وات را پیدا کردم. ترموستات آکواریومی برای آکواریومهای تا 100 لیتر، با محافظت در برابر گرما. چنین هیتر با ترموستات، Juwel 50 وات. 4. شن مرجانی Coral sands، 1-3 میلیمتر، 4.5 کیلوگرم. 5. نمک نمک دریایی Sera in Basic Salt یا نمک دریایی Tetra ine SeaSalt. 6. سنگهای زنده 4 کیلوگرم - در فروشگاههای دونتسک جایی ندیدم، شاید کسی بتواند راهنمایی کند که به چه کسی مراجعه کنم یا آیا میتوان از اینترنت بهنوعی تهیه کرد یا از کسی درخواست کنم؟ لطفاً کمک کنید تا بفهمم، چون از همه چیزهایی که خواندهام سرم گیج میرود. آه، و همچنین تستها: تست kH، JBL Test-Set kH یا تست kH، Sera Test یا تست kH، TetraTest. تست NH3/NH4، TetraTest Ammonia. تست pH، Sera Test. چه تستهای دیگری وجود دارد، کدام بهتر است؟