• چرا فقط مگ

• Christopher7213

به همه سلام می‌کنم. سوال این است: چرا از لامپ‌های متال هالید برای روشنایی آکواریوم‌های دریایی استفاده می‌شود؟ ۱. این لامپ‌ها روشن و زیبا هستند و چشم ما را خوشحال می‌کنند. ۲. این برای موجودات آبزی ضروری است. همچنین می‌خواهم یک نکته را اضافه کنم، دوستانی دارم که به شدت به گیاهان زینتی خانگی علاقه‌مند هستند و آنها به شدت ادعا می‌کنند که هیچ چیزی بهتر از روشنایی لامپ‌های DNAT-DNAZ نیست. توضیح می‌دهم - اینها همان لامپ‌های گاز تخلیه‌ای هستند مانند متال هالید (بالاست‌های آنها مشابه هستند) فقط طیف آنها به قرمز نزدیک‌تر است و نوری زرد رنگ تولید می‌کنند (به چراغ‌های خیابانی در شب توجه کنید - اینها لامپ‌های DNAT هستند و با لامپ‌های جیوه‌ای DRL آبی اشتباه نگیرید). آنها ادعا می‌کنند که گیاهان تحت این طیف ۱۰۰٪ احساس خوبی دارند، گل می‌دهند، عطر دارند و تکثیر می‌شوند!! گیاهان زمینی تفاوت چندانی با گیاهان زیرآبی ندارند و واقعاً خورشید - منبع نور ما زردتر از سفید است، پس شاید موجودات آکواریوم دریایی بهتر تحت طیفی نزدیک به خورشید زندگی کنند؟ از اینکه اگر این موضوع قبلاً بحث شده عذرخواهی می‌کنم، لطفاً موضوع را ببندید.