-
Jenny
عصر بخیر آقایان و خانمها!!! به آرامی و با اطمینان به فکر دریا میروم، یک سال پیش آکواریوم را راهاندازی کردم و از گذاشتن دریا کمی ترسیدم - تانک ۳۰۰ لیتری را گذاشتم (و البته هیچگونه پشیمانی ندارم). اما هنوز هم به دریا کشش دارم. متأسفانه جا زیاد نیست و چیزی کوچک جا میشود، هرچند واقعاً میفهمم که خوب است تانکهایی از ۷۰۰ لیتر بگذارم (هم برای تانگا و هم برای دریا)، اما فعلاً با آنچه داریم راضی هستیم. نانو آکواریومداری با سرعت دیوانهواری در حال پیشرفت است که امکان ایجاد تنوعهای کوچک طبیعی در خانه یا محل کار را فراهم میکند. بهخصوص در آستانه شروع دریا - میخواهم با دوستان با تجربهتر مشورت کنم - دو تولیدکننده وجود دارند که ظاهراً سیستم کاملی را میسازند، بنابراین سوال این است: چه کسی چه چیزی را استفاده کرده، نظرش چیست و مهمتر از همه - چه چیزی بدون تغییرات کار میکند، یعنی همانطور که هست گذاشته شود و هیچچیز را نبرند، نچسبانند، دور نیندازند - یا اینکه این فقط یک رویا است... بهطور کلی هر اطلاعاتی که در چمدان شما جمع شده برایم جالب است. برای خودم میفهمم که یکی از مشکلات اصلی فیلتر کردن است (شبیه سامپ - چگونه خود را توجیه کرده) و گرمازایی (نور و تمام تجهیزات در یک جا - چگونه با گرمازدگی - چگونه درمان میشود). پ.ن. پیشاپیش از هر گونه مشارکت سپاسگزارم.