• دیورسو. در چه چیزی اشتباه می‌کنم؟ کمک کنید!!!

• Laura9093

قطر لوله تخلیه 20 میلی‌متر در تمام طول تا سامپا است. زانویی شکل P (شیر) 3 سانتی‌متر پایین‌تر از ریل سرریز قرار دارد (در عکس سطحی که 3 سانتی‌متر را نشان می‌دهد مشخص کرده‌ام و سعی می‌کنم آن را تنظیم کنم). این هم جزئیات بیشتر از شیر P شکل. این‌طور همه چیز در پایین به نظر می‌رسد. آنجا یک شیر وجود دارد که به اندازه یک چهارم بسته است. این‌گونه می‌توانم سیستم را بدون حباب و با سطح ثابت تنظیم کنم. پمپ برگشتی 2000 لیتر است. مشکل اینجاست. مدت زیادی با تنظیم به سطح مورد نیاز به خاطر شیری که در پایین است، دست و پنجه نرم می‌کنم. چون تنظیم دقیق نیست، اما این موضوع اصلی نیست. وقتی همه چیز را دقیقاً طبق نیازم تنظیم می‌کنم، سیستم 1-2 روز و گاهی یک هفته کار می‌کند، اما به محض اینکه پمپ برگشتی را خاموش کنم و بعد از 1-2 دقیقه دوباره روشن کنم، تخلیه دیگر آب را تخلیه نمی‌کند و آب از برگشت می‌آید. دوباره مجبور می‌شوم شیر را کاملاً باز کنم، در این صورت آب خیلی سریع شروع به تخلیه می‌کند و مجبور می‌شوم همه چیز را دوباره تنظیم کنم... و گاهی اوقات بدون هیچ‌گونه دخالتی از طرف من، در حالت تنظیم شده بعد از 3-4 روز کار، تخلیه یا سرریز می‌کند یا برعکس آب خیلی سریع تخلیه می‌شود و در نهایت سر و صدای زیادی و حباب‌ها ایجاد می‌شود. فکر می‌کردم این همه به خاطر نوسانات در شبکه است، اما با گذاشتن تثبیت‌کننده متوجه شدم که چیزی در خود سیستم درست نیست... اما چه چیزی؟ لوله کوچک است؟ پمپ قوی است؟ مشکل کجاست؟ ز.ن. دُیُرسو را من درست نکردم. در زمان خرید وجود داشت. من فقط می‌توانستم آن را در آب شیرین بررسی کنم - به نظر می‌رسید که همه چیز کار می‌کند... از کمک شما بسیار سپاسگزار خواهم بود!!!