• راه‌اندازی آکواریوم دریایی ۲۵۰ لیتری.

• Emma

دوستان عزیز، قصد دارم اولین آکواریوم دریایی خود را راه‌اندازی کنم. تا کنون مقدار زیادی ادبیات و اطلاعات اینترنتی در این زمینه را بررسی کرده‌ام، اما همان‌طور که گفته می‌شود، اگر قبلاً اطلاعات کمی درباره آکواریوم‌های دریایی وجود داشت و آکواریوم‌داران با مشکلاتی مواجه بودند، اکنون اطلاعات بسیار زیادی وجود دارد و کار برای آکواریوم‌داران حتی سخت‌تر شده است. بنابراین دوست دارم نظرات شما را بشنوم. پارامترها به شرح زیر است: آکواریوم 800x60x50 به حجم 250 لیتر + حجم سامپ 60 لیتر. در سامپ 3 بخش به صورت کلاسیک: پروتئین اسکیمر، آکواریوم گیاهی، کمپرسور. نمک Fauna in Professional Sea Salt و شن CaribSea Hawaii Black با باکتری‌های زنده. سوالات من به این صورت است: 1. آب از اسمز معکوس دارای پارامترهای 6-8 ppm است. آیا برای نمک‌زنی مناسب است؟ یا بهتر است آب با ppm کمتری پیدا کنم؟ 2. بحث‌های همیشگی: سنگ‌های زنده (ز.ز.) یا سنگ‌های خشک (س.ر.ک.)/بیوکерамиك؟ برای یک مبتدی کدام بهتر است؟ امکان خرید 25 کیلوگرم سنگ‌های زنده دست‌دوم وجود دارد. اما کدام سیستم پایدارتر است؟ آیا سیستم پایدارتر بر پایه بیوکерамиك و باکتری‌های Prodibio خواهد بود؟ 3. چرخه نیتروژن. بهترین راه برای راه‌اندازی آن چیست؟ آیا باید تکه‌ای از میگو را در آکواریوم بگذارم و بگذارم که در آنجا تجزیه شود؟ سپس وقتی که در آکواریوم آمونیوم با تست‌ها مشخص شد، آن میگو را خارج کنم؟ یا آن را در آنجا بگذارم؟ 4. آیا مجموعه استانداردی از ساکنان (حلزون‌ها، میگوها، ماهی‌ها و غیره) وجود دارد که در آکواریوم به عنوان کمک‌کننده و برای تمیز کردن شن، شیشه و دکوراسیون مفید باشند؟ پیشاپیش از همه کسانی که پاسخ می‌دهند، سپاسگزارم.