• لطفاً بفرمایید - KN. اسموز، سینولاریا...

• Kevin

سلام به همه، درخواست کمک دارم. چون خودم چیزی نمی‌فهمم... به ترتیب: چند تا ماهی از چرخ خریداری کردم و از بین آن‌ها یک جفت اوسلاریس و یک گوبی‌تانور در عرض چند هفته رفتند - خوب، چه کنیم. پیش می‌آید... ساکروفیتون حدود پنج روز است که بسته شده و باز نمی‌شود - امروز آن را بیرون آوردم. نگاه کردم، به نظر می‌رسد بویی ندارد، از نظر لمس سخت است...؟ دیروز تصمیم گرفتم آب برای آب شیرین بگیرم، اتصالات اسمز معکوس را از سیستم خودکار قطع کردم و TDS را بررسی کردم - ۲۵۶!!! و این بعد از دو کپسول رزین، بعد از اسمز - ۶۰، و نمی‌دانم این کثافت چقدر به آکواریوم ریخته... اما آزمایش‌های بعدی نشان دادند pH - ۸، PO4 - ۰، NO3 - ۱(۱۰)؟ NO2 - ۰.۱، Ca < ۵۰۰، KH - ۵!!! به طور کلی مشخص است که رزین شروع به آزاد کردن همه چیزهایی که قبلاً جمع کرده بود کرده، شاید هنوز به موقع متوجه شدم، اما چرا ناگهان کلسیم بالا رفته و KH افت کرده... آیا این می‌تواند بر روی موجودات زنده تأثیر بگذارد؟ همه SPS و LPSها حالشان خوب است... چند روز دیگر شش ماه می‌شود که آب شور شده... در این مدت هیچ تعویض آبی انجام نداده‌ام - آکواریوم جوان است و موجودات کمی دارد - آیا باید تعویض آب انجام دهم؟ به نظر می‌رسد طبق آزمایش‌ها، به جز KH، همه چیز در حالت نرمال است و سیستم تقریباً ۶۰۰ لیتر است - چقدر و چطور باید تعویض آب انجام دهم؟