-
Karen81
مردم! امروز ناگهان صاحب دریا شدم. ساعت ۱۰ صبح تماس گرفتند و گفتند "نیاز داری؟ ببر!" من آن را منتقل کردم، نصب کردم و تجهیزات اصلی را راهاندازی کردم. خودم قبلاً (۲۰ سال پیش) نصب و نگهداری آکواریومها را انجام میدادم. یعنی اصول را میدانم. اما در مورد دریا هیچ اطلاعاتی ندارم. البته میتوانم پروتئین اسکیمر را از دنیتراتور تشخیص دهم، اما بیشتر از این نیست. درباره آکواریوم: ۲۰۰x۶۰x۶۰، حدود ۲۰۰ کیلوگرم سنگهای زنده، خردههای مرجانی ۱-۲ میلیمتر - ۵۰ کیلوگرم، دو لامپ خراب آکوا مدیک (۲ t5 و ۱۵۰w HQL)، در سامپ دو بخش ۱۵۰ لیتری هر کدام؟ یکی با قطرهچکان دستساز، پمپ ورودی حدود پنج تن در ساعت (به چشم) پروتئین اسکیمر و دو دنیتراتور. کامپیوتر آکوا مدیک با سنسور و چند چیز دیگر! به علاوه آمفیپرون سیاه، زنده. تمام این تجهیزات متعلق به افرادی بود که نمیدانستند و به این موضوع علاقهای نداشتند، تمیزکاری انجام نشده بود، دما +۲۰، بخشی از سیستم تصفیه خاموش بود. چه کار باید بکنم (مرحله به مرحله)؟ ببخشید، من با تلفن هستم، میدانم که همه پاسخها در موضوعات موجود است، اما الان امکان استفاده ندارم. پیشاپیش از کمک شما سپاسگزارم!