-
Leah
عزیزان ملوان، چه کسی چگونه سنگهای مرجانی خشک را قبل از قرار دادن در آکواریوم آماده میکند؟ اخیراً ۱۰ کیلوگرم سنگ مرجانی خشک برای آکواریوم آیندهام خریدم. سنگها به اندازه کافی کثیف بودند، خوب، من آنها را زیر شیر آب شستم و با برس همه کارها را انجام دادم... به طور کلی، طبق معمول. بررسی بعدی سنگها نشان داد که تعداد زیادی اسفنج خیس و چیزهای دیگر روی سنگها وجود دارد. و در اینجا شیطان مرا وسوسه کرد که این سنگهای شگفتانگیز را یک روز در آب اسمز خیس کنم، تا بگویم، همه چیزهایی که در ساعت اول شستشو خیس نشده بودند، خیس شوند. یک تشت (با تنگ اشتباه نگیرید، هرچند تفاوت زیادی ندارد) برداشتم، آن را با آب اسمز پر کردم و برای یک روز روی بالکن گذاشتم تا مزهدار شود. روز بعد، سنگها را بیرون آوردم و از بوی آنها شگفتزده شدم، تصمیم گرفتم دوباره زیر آب جاری بشویم و با آب جوش بشویم. در نهایت، سنگها هنوز هم بوی غیرقابل تحملی میدهند. چه کسی میتواند راهنمایی کند که چگونه سنگها را به حالتی برسانم که بتوانم تپهای درست کنم و چگونه از بوی گندیدگی خلاص شوم؟ در فرومهای مختلف چندین روش برای آمادهسازی سنگهای مرجانی خشک پیدا کردم: ۱. جوشاندن. ۲. جوشاندن با اضافه کردن سرکه (نمیدانم آیا میتوان این کار را کرد یا نه). ۳. فقط زیر آب جاری شستن و نگران نبودن))) ۴. در فر قرار دادن. ۵. خیس کردن در آب اسمز (این را امتحان کردم، نتیجه فعلاً... وحشتناک...)