-
Jacob4800
تبریک میگویم به جامعه محترم دریانوردان! بالاخره به فکر یک دریا هرچند کوچک افتادم. قصد دارم آکواریوم استاندارد 60 لیتری را از «طبیعت» به یک دریا 45 لیتری با سامپ سهچشمی 15 لیتری تبدیل کنم. از جمعیت تنها یک «یاکوتا» و چند تا کلاون بر روی آکتینیا در نظر دارم. برنامهریزی میکنم که با S.R.K. (سنگهای مرجانی خشک) در نمایش و با J.K. (سنگهای زنده) در سامپ راهاندازی کنم. انتخاب S.R.K. به دلیل عدم وجود هرگونه موجودات غیرقانونی در آنها و همچنین به خاطر ایدهام برای ساخت یک شیب خاص به جای تپهای معمولی در مرکز آکواریوم است، که به طور محکم (با سیلیکون در صورت لزوم) به دیوارههای پشتی و کناری نمایش بچسبد (همانطور که در تصویر نشان داده شده). شکل تپه ترسیم شده بسیار نمادین است - قصد دارم تراسهای خاصی برای تثبیت مرجانهای نرم بسازم. سوالات من این است که آیا چنین ساختاری برای حجم 45 لیتری عملی است (بسیار سپاسگزار میشوم اگر لینکی یا حداقل نام چنین ریفی را ارائه دهید)؟ آیا باید حتماً درزها بین شیب و شیشه آکواریوم را با سیلیکون آببندی کنم و غیره تا از نشت آب بین تپه و شیشه جلوگیری شود؟ تپه کلاسیک من را راضی نمیکند زیرا سطح قابل توجهی از آن از دید پنهان خواهد بود، در حالی که در شیب من تمام موجودات «در معرض دید» خواهند بود.