• لطفاً در شناسایی آکواریوم کمک کنید

• Danielle

روز بخیر، عزیزان. سه سال پیش برای اولین بار یک آکواریوم دریایی دیدم و در همان زمان فروم شما را پیدا کردم تا قیمت تقریبی چنین آکواریومی را بدانم. آن زمان به طور قاطع برای خودم تصمیم گرفتم که این کار برایم ممکن نیست. اما در طول این سال‌ها با دوره‌های مختلفی به تماشای آثار شما بازگشتم. اما راستش را بخواهید، هرگز فکر نمی‌کردم که فرآیند ثبت‌نام را طی کنم و جرات کنم به جمع شما بپیوندم. به یک آکواریوم این‌چنینی برخوردم: هیچ نشانه‌ای از برندهای معروف پیدا نکردم. حجم آن حدود 75 لیتر است، که از این مقدار 60 لیتر آب زنده است و پشت دیوار آبی سه بخش وجود دارد. یکی با اسفنج، دومی با نوعی سرامیک/پلاستیک و سومی - همان‌طور که به من گفتند - برای خرده‌های مرجانی است. از نظر ظاهری و ساختار شبیه AQUAEL ReefMAX است که بسیاری آن را برای مبتدیان ایده‌آل می‌دانند، اما به نظر نمی‌رسد که همین باشد. آیا می‌توانید بگویید این آکواریوم چه نوعی است؟ همچنین یک پمپ در بسته‌بندی وجود دارد. قصد دارم 6-7 سنگ خوب و زنده، نه S.R.K. (سنگ‌های مرجانی خشک)، از فروشندگان معتبر تهیه کنم. یک یا دو ماهی... فروشنده ادعا می‌کند که نیازی به هیچ تجهیزات اضافی نیست، مگر اینکه یک فیلتر ارزان‌قیمت باشد و آن هم در صورت نیاز. نظر شما چیست؟ شانس من برای پیوستن به جمع آکواریوم‌داران با چنین آکواریومی و در عین حال آزار ندادن ماهی‌ها چقدر است؟ پیشاپیش متشکرم!