• انتخاب کنید، ۲۰۰ لیتر، JBL یا Hydro

• Javier5186

روز بخیر. آکواریوم حدود ۲۰۵ لیتر با ابعاد ۹۰/۵۵/۴۵ است. ساکنان – دریای سیاه، چگالی ساکن شدن احتمالاً متوسط است (با ۱۰-۱۵ میگو، ۵-۷ حلزون، ۳-۴ آکتینیا، ۶-۸ ماهی کف‌زی به اندازه حداکثر ۷ سانتیمتر، سنگ‌های زنده). در آکواریوم حدود ۳۰ کیلوگرم بستر و سنگ وجود خواهد داشت. فکر می‌کنم حجم خالص آب حدود ۱۸۰ لیتر خواهد بود. ارتفاع آب با فیلتر حدود ۱.۲ متر است. لطفاً در انتخاب کمک کنید. دو فیلتر را در نظر دارم: JBL CristalProfi GreenLine e901 و Hydor Prime 30. چرا به این‌ها توجه کرده‌ام: خودم را در ابعاد فیلتر محدود کرده‌ام. در کابینت زیر فیلتر فقط ۲۲ سانتیمتر عرض گذاشته‌ام. ۱. خودم به e901 تمایل دارم، اما نگرانم که قدرتش کافی نباشد. این فیلتر به خاطر تجهیزاتش، نظرات خوب و مصرف انرژی‌اش به نظرم جذاب است. بسیاری پیشنهاد می‌کنند برای این حجم از آب از e1501 استفاده شود، من هم آن را می‌خریدم، اما در کابینت جا نمی‌شود (( آیا واقعاً به قدرت آن نیاز است؟ شاید e901 هم چندان بد نباشد و بتواند با این حجم کنار بیاید؟ ۲. Prime 30 برایم جالب است، متأسفانه اطلاعات درباره‌اش به مراتب کمتر است. البته نظرات عمدتاً خوب است. آیا واقعاً به اندازه‌ای که برخی می‌گویند قدرتمند است (ظاهراً، قوی‌تر از Fluval 306 و JBL e1501)؟ کسی با آن در واقعیت مواجه شده است، شاید اندازه‌گیری‌هایی انجام داده باشد؟ لطفاً نظرات و مشاوره‌های خود را به اشتراک بگذارید. شاید گزینه‌های دیگری به جز این دو وجود داشته باشد. بودجه ۷۰۰-۱۲۰۰.