-
Jesse3979
Merhaba herkese. İşte gerçekleşen bir hayal... Red sea max 250'nin sahibi oldum ama bir kusurla - çatlak vardı ve her iki tarafından 10 cm genişliğinde bir şeyuygulandı, kontrol edildi vedolduruldu. Cesaret ettim ve sızdırmaz hale getirdim. Şuanda yoğunluk 10.22, biliyorum ki bu biraz düşük. Daha fazla tuz sipariş ediyorum. Sıvı 14 kg. Işığı şimdilik 5 saat açık tutuyorum. Testleri aldım ve neredeyse normal durumda. Fotoğrafta görülebilir. Yeşile ulaştım ve otçul balıkları eklememiz gerektiğini söylediler, hangi türleri düşünüyorum. Vedaha ucuza nereden temin edebilirim... Her şey ani ve beklenmedik bir şekilde oldu, çok mutluyum ama finansal olarak hazırlıklı değildim)Ama neyse ki... Artık en azından palyaçoları salmak istiyorum... Karım ve oğlum da, hatta ben de, birilerini izlemek istiyoruz) Eğer gerekirse, önerilerinizle yardımcı olun... Belki biri gereksiz olandan bana bir şeyler verebilir, memnun olurum. Üff, zor kaydoldum... Uyumak istiyorumama konuyu açtım!) Buna sevindim.. Artık yalnız değilim) Eğer ihtiyacınız olursa, bana Vitaliy, Donetsk bölgesi Pokrovsk şehrinden