• Deney

• Brooke

Herkese merhaba. Dino'nun sert bir patlamasından sonra yeniden başlatmaya ve karışık bir resifin yerine sert bir resifoluşturmaya ve sürdürmeye karar verdi. Bu sefer C.R.K. (kuru resif taşları) ile başlamaya karar verdi. Akvaryum 45 litre45x45x25. Tuz TM pro Tuzluluk 1026 Işık Jebao AK-60 Filtrasyon: Askılı bubble magus qq1 köpük filtresi Askılı AquaClear filtresi SERA 25wısıtıcı Koralia Nano 900 akış Otomatik su ilavesi Smart ATO micro Planlar arasında başka bir pompa ve başka bir Jebao aydınlatma eklemek var. 24-01-2018'de tuzlandı. Bugün akvaryumda 4,5 kg C.R.K. (kuru resif taşları), üç kroma ve Dino'yu atlatan birkaç mercan var. Kum planlanmıyor. Tuzlanmadan sonra, çeşitli canlıları eklemek için çalışan bir akvaryumdan bir demet Caulerpa ekledim. Ayrıca birkaç gün arayla Biodigest ve StopAmo ampulleri ekledim. Işığı ilk günden beri tam güçte tuttum. Fosfatlar tespit edilmiyor, ancak diyatomlar zaten taşlar ve zeminde belirdi. Nitratlar yaklaşık 5. Ca-455, kH-7. Şimdi her şey böyle görünüyor: Bazı sorularım var: Acropora'ların rengi ve büyümesi için en iyi kH parametreleri nelerdir? Bu konuda ortak bir görüş bulamadım. Başlatmadan sonra ne zaman su değişimi yapmaya başlanabilir? C.R.K. (kuru resif taşları) ile akvaryumda biyoçeşitliliği nasıl oluşturabilirim? Canlı fitoplankton var, yetişen akvaryumdaki potansiyel zooplankton ve kopepodları beslemek için ek