-
Charles894
Birinci Avariumun başarılı olmasından sonra, burada bir konu var! Olaylardan sonra yok edildi! Yeni bir akvaryum yapmak istiyorum, eğer biri tavsiye verebilirse ve zah zahmet etmezse, tembel biri için basit ama bütçeli olmayan bir akvaryum ve bir samp yapmak istiyorum. 1) Akvaryum tamamen kapalı olmalı, balıkların çıkmaması ve odada buharlaşmanın az olması için ve tabii ki sessiz olmalı. 2) Sampın akvaryumla birlikte yapılmasını isterdim ama emin değilim! 3) Samp da tamamen kapalı ama bir yosun filtresi ile. 4) Akvaryum tamdonanımlı bir bilgisayar, dokunmatik dokunmatik ekranlı, GSM modülü ile kontrol edilebilir. 5) Sampte bakım için hızlı sökülüp takılabilir bölmeler olmalı. 6) LED aydınlatma, dalga efekti, kimyasal dozlama, otomatik su değişimi çok isterim! (Biliyorum nediyeceksiniz,ısırmayın ama İSTİYORUM ve istiyorsam neden olmasın) 7) Yumuşak mercanlar, palyaço balıkları, karidesleri ve onlara zarar vermeyenleri. 8) Her şeyi Rusya'da nereden alabileceğimi planlıyorum, üretim aşamalarını da göstereceğim! Eğer tavsiye olmazsa kendim yapacağım! Tüm arkadaşlarıma ve deniz akvaryumuna düşkün olanl