-
Courtney4094
Sayın denizciler, hoş geldiniz! Maks, Takeda, u, Mohoviçka, Jeke E.K.'ya özel olarak! Akvaryumum yaklaşık bir buçuk yıl önce vefat ettiği için, evimde küçük bir deniz parçasıoluşturma düşüncesi beni uzun süredir meşgul ediyor. Ancak ülkemizin başka bir bölgesinde kiralık bir evde yaşıyorum. Sevindirici olan, Kyiv'in deniz akvaryumculuğu mağazalarının yakınında olması. Bu nedenle 20 ila 40 litre arası bir akvaryum kurmak istiyorum. İçinde hangi canlıların yaşayacağını henüz bilmiyorum. Tek bir anemoni, serianthus veya discosomus da olabilir. Genel olarak balık da düşünüyorum ama hidrobiontlar olmadan ilgi çekici olmayacağını anlıyorum. Harici bir filtre, yaklaşık 800-900 litre/saat kapasiteli, kullanmayı düşünüyorum. Ancak delme işlemi yapmak istemiyorum, esnek hortumlarla taşırma ve geri dönüş sistemini kuracağım. Ayrıca canlı kayalar ve canlı kum kullanmak yerine bakteriler yardımıyla da denemeyi düşünüyorum. Kısacası, ışıklandırmadan tasarıma kadar herkesin görüşlerini samimiyetle duymak isterim. Aceleci olmayacağım. Hepinize teşekkürler ve biyolojik sistemlerin refahı