• Okyanus R

• Stuart

"Ocean Dream" Herkes tarafından bilinen nedenlerden dolayı, Luhansk'taki sevdiğim 2 ton suyu bırakmak ve Kiev'e taşınmak zorunda kaldım. Yeni bir şehir, yeni bir yer, yeni bir iş ve kiralık bir daire... Kafam bir sürü sorunun çözümüyle meşguldü, ama ellerim yine de akvaryum suyundan yoksundu ve ruhum ısrarla DENİZ'i istiyordu)) Ve işte altı ay sonra, sevdiğim akvaryumlara olan özlemden dayanamayarak, küçük bir deniz akvaryumu ve dahili bir sump pompası satışı hakkında bir ilan gördüm veonu satın aldım! Oanda bu 30 litre benim hayallerallerimin sınırıydı, küçük bir denizimi ucuz ve fazuz ve fazla masraf olmadan yapmak istiyordum... Ama biraz farklı oldu)) İ oldu)) İşte ilk satın almam: Daha sonra 128 litrelik bir BOYU deniz akvaryumunun 1000 TL'ye satıldığı bir ilan dikkatimi çekti, hemen küçük akvaryuma bir sump eklemek için fikir oluştu, ancak buna yetişemedim, onu başkası satın aldı,ama 30 litreyi tamamen sump olarak yeniden düzenleme fikri kaldı. Mobilya dolabında, gelecekteki akvaryum için mükemmel bir yer buldum (gerçi rafları biraz daha güçlendirmem gerekti) ve onu ultra şeffaf camdan özel olarak yaptırmaya karar verdim, işçiliğinden son derece memn