-
Tammy2040
Merhaba herkese! Geçen yıl Karadeniz'den 3 deniz tavşanı (at deniz tavşanı, yanılmıyorsam), bir eremit yengeci ve midyeler getirdim. Filtre ve akvaryum olmadan yaşayamayacaklarını hızlıca anlayarak, 19 litrelik bir akvaryum ve Aquael Pat Mini Filter hava filtresi satın aldım. Ayrıca sıcaklık ölçmek için termometre, akvaryumlar için deniz tuzu ve T i 2 su katkıları da edindim. Bir ay sonra eremit yengeci öldü,ama deniz tavşanları yaşamaya devam etti. Bu yaz daha 11 deniz tavşanı, 3 inci ve 1 eremit yengeci daha getirdim. Şu anda deniz tavşanları sağlıklı ve mutlu, iki taş inci kumculu yiyor, eremit yengeci ise kumları temizlemeye devam ediyor. Yemek dışındaki zamanlarda inciler akvaryumun görünümünü tamamen değiştiriyor ve kayaların altında tüneller açıyorlar. Forumda yazmaya karar verdim, çünkü 4 (belki daha fazla) küçük deniz tavşanı doğdu, bu benim için akvaryumun yaşam için uygun olduğu anlamına geliyor. Yakında bir aydınlatma sistemi sipariş etmeyi planlıyorum, çünkü şu anda sadece bir kl