• Çernihiv'de

• Jeffery

Herkese merhaba. İkinci deniz akvaryumumu başlatma sırası geldi. Daha doğrusu BOJUŞKA'nın biraz daha büyük bir eve taşınması. Peki, şöyle oldu: 1. Akvaryum ЮВЕЛЬ РИО 300, sadece ışık değiştiiştirildi. 2. Aydınlatma 6 x 54 watt'tan geldi. Ona çok teşekkür ederim. Akvaryumda açıp kapatmak için daha rahat olması için montajı yeniden yaptım. 3. Köpük filtre DELTEC MCE 600. Reyden (Dobarin) çok teşekkürler. 4. Kuru resif taşları. Burada PAVLIK MOROZOV'a teşekkür ediyorum. 5. Canlı taşlar, BOJUŞKA'dan büyük bir çaba ile çıkarıldı. 6. Su, yarısına kadar canlı su eklendi. Seregeye (sergey130889) çok teşekkürler. 7. Yaklaşık 30 kg canlı kum. 8. Akış pompaları, SAN SAN 102 5000 l/sa ve akvaryum sirkülasyon pompası 4000 l/sa. Geri dönüş, köpük filtresinden gelen su, orijinal Ювель filtre haznesine ve oradan akvaryuma geri pompalanıyor. Bu hazneye canlı kayalar yerleştirdim ve bir yosun filtresi olacak. Ayrıca Nikolay'a (?) dostça desteği ve tavsiyeleri, Dmitriy'e (?) tuz ve başlatma tavsiyeleri için teşekkür etmek istiyorum. Tuz, REEF CRYSTALS. Başlatma 08.06.2014'te ger