• Deniz Yeni Başlayanlar İçin veya K

• Charles

Merhaba herkese, işte ben denize hazırım, yolu kolay değil. Nihayet ikinci yarımın olumlu cevabı ve desteği ile karar verdim. Yol uzun olacak, çünkü acelem yok ve denizde bu önemli. Başlangıçta sahip olduklarımız: 1. 55*45*40 ölçülerinde akvaryum, entegre sumpump bölmesi 2. 56*46*110ölçülerinde çift duvarlı mobilya 3. Ozmoz suyu, şimdilik reçine yok 4. NOX köpük ayırıcısı 5. LED DIY+kontrol ünitesi, hala montaj aşamasında 6. Hydor Pico Evolution 1200 pompası 7. Aquael Reef Circulator 2600, 2600 l/sa akış 8. RHS-10ATC salinometre 9.8 kg Tetra ine deniz tuzu Planladıklarımız: 1. 4,5 kg NATURES OCEAN canlı aragonit kumu 2. Reçine 3. Sıvı kriyojenik 4. PTERO nitrat, nitrit, fosfat testleri, Seachem-Ammonia Alert 5. Seachem-Purigen, MatrixCarbon, PhosGuard, Denitrate kimyasalları 6. Otomatik su ilavesi Her bir madde için ayrı bir gönderi yapacağım. Destek ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Mercanlar için planım, diğerleri gibi, zoantustan başlamak. Devam edecek...60*30*35ölçülerinde ayrı bir sump ile taşınşındık - 75.