• Harika! İ

• Jessica6754

Merhaba herkese! Denizciliğin içindeki olmayı uzun zamandır istiyordum. Ancak denizimi gerçekleştirmemi engelleyen çeşitli nedenler vardı. Büyük hacimle başlamak istedim, ama eski bir evde yaşıyorum + katakomb + katakombalar - biraz korkutucu oldu... Ve bunun için zemini güçlendirmek (tamir) gerekiyor ve bu iş nasıl uzar - ve denizle ilgilenecek zaman olmaz... Makaleleri okuyarak ve forumları karıştırarak oldukça cazip bir teklif buldum. Uzun süre düşündüm almdüm almak almamak, çünkü ozmoz yok... İyi ki dünyada iyi insanlar var - ozmozla yardım etti (ona çok teşekkür ederim!). Tuz Aqua medic Reef Salt'tı. Eşimi bir başka akvaryuma ikna etmek kaldı. Sonunda sipariş verdim. Tüm set çok iyi geldi (iyi paketlenmiş, organizasyon, tavsiyeler vb.) bunun için çok teşekkür ederim. Sabah paketi karşıladım - sürükleyip getirdim - açtım - osmoza doldurup25 C'yeısıttım - akvaryumdaki suyu tuzladım, bir havalandırma pompası yerleştirdim - sonra kum + biraz Timi kumu döktüm - sonra canlı kayalar + 10 l doğal su - köpük filtre - daha güçlü bir akış pompası veışık. Genel olarak çok memnunum! - Akvaryum 40x30x40 cm (UxGxY) ~ 40 litre. - 2 HDD-360 aydınlatma (2 mavi ve 2 beyaz lamba). - Atman VA-Mman VA-MSD-1 UV köpük filtre - Orijinal pompa öldü, ViaAqua-170B kullanıyor - ViaAqua-170B dolaşım pompası Herhangi bir yardımı memnuniyetle kabul edeceğim (tavsiyeler, belki bir şeyler değiştirmem gerekir, hangi canlı, hangi büyük kurt vb.) İşte asıl kahra