-
David4968
Akşamınız hayrolsun, değerli forum üyeleri! Sizlerin arasına katılmaya ve girişimlerimde destek bulmaya karar verdim! Akvaryum, kocam (Mihail) tarafından bu yılın ağustos ayında başlatıldı. Ve artık kendim inisiyatif almaya karar verdiğim bir an geldi! Akvaryum hacmi 250 litre, 80x55x60, ışık 18 adet Cree yıldız, her biri 3 watt'lık (soğuk beyaz, mavi, kraliyet mavisi) üç LED'den oluşu oluşuyor ve bir kontrol ünitesi tarafından yönetiliyor (kocamın sözlerine göre kaydedildi). Işık süresi grafikte gösterilmiştir. İki adet Wave maker VP-101B, 3000 l/saat ile akış sağlanıyor. Sump: NOXa köpük ayırıcısı, 20 watt tasarruflu lamba ışığı, geri dönüş pompası (kapasitesi bilinmiyor). Su parametreleri: pH 8,3; kH 7; 1,024; 26°C. Aylık 20 litrelik su değişimi. Sakinler: 2 adet Ocellaris Clownfish, sarı Zebrasoma, alg yiyen köpek, Tör karidesi, 3 adet Trochus, 3 adet Strombus, sayısız Asterina, Ophiura; Palythoa, Ricordea yuma, Rhodactis, Lobophytum, Sarcophyton, beyaz Xenia, Alcyonium, Briareum, aptal Sinularia, kabarcıklı ve mini halı deniz anemonları, sert mercanların