• Nano-Reef

• Jeffrey496

Uzun düşünmelerden sonra, forum okumalarından sonra, nihayetinde kesin karar verdim - DENİZ OLACAK! Roskape-nano yarışmasına başvurum kabul edilmedi, bu yüzden başka yol izledim. İkinci el Aquael shrimp set akvaryumu (filtresiyle 50 lira) buldum, üzerindeki logoyu söküp, silikonu da bıçakla temizledim. Akvaryum gözle görülür derecede hafifçe. Gerçekten de içindekiler: Tuz: Tetra ine SeaSalt 2 kg - 105,35 TL. (Bakmadan aldım, sonra4 kg almanın daha avantajlı olduğunu anladım) Askılı filtre: SunSun HBL-501 II. - 64,74 TL. Su yoğunluğu ölçer: Aqua Medic Salimeter - 84,58 TL. Ölçerin içinde bulunduğu tüpte Çince gazete parçası buldum, güldürdü beni. Ölçer çok hassas ve çok dikkatli kullanılması gerekiyor! Tetra'nın plastik olanını alacağım. Aydınlatma: Kombine PL Lamba AkuaTim 1x18W - 35 + 10 TL. duy.Eski bir tasarruflu ampulün balastını kullandım. Isıtıcı: Xilong XL-025, 25Watt - 34,54 TL. Canlı kaya (2 kg), canlı kum (2 kg) ve canlı su (20 lt) temin ettim, bunun için çok teşekkür ederim! Bonus olarak 3 adet titreşenksenia polip, 1 adet diskosoma ve bir grup salyangoz ile bir deniz yıldızı ophiuroidea da aldım! Deniz akvaryumu meraklıları arasına hoş geldiniz, tavsiyelerinizi, yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekl