• Kiyev, cevap ver! Denizi çe

• Brandy1134

Millet, herkese merhaba! Konuya gelecek olursak... Benim bir fotoğrafçı olduğumu bilmeyenler için aşağıda çektiğim fotoğraflardan örnekler bulabilirler... Size deniz akvaryumlarınızı çekme teklifinde bulunmak istiyorum. Fiyatı tam olarak 0 kuruş. Sadece Kiev'de çekim yapabilirim (yok artık daha neler, tabii eğer birisi yol, konaklama ve yemek masraflarımı karşılarsa, Almanya'ya bile fırlayabilirim ). Asıl aradığım, büyük akvaryumu olan kişiler. Kimseyi kırmak istemem ama, tabir yerindeyse, içinde çekecek bir şeyler olan akvaryumlar ilgimi çekiyor. Fikriniz olsun diye söylüyorum, ÇA'ya ve IREEF'e gittim. ÇA iyi ama birçok akvaryumda çekim için ışık çok az. IREEF harika, ama oraya zaten gittim ve Posnyaky bana uzak, oradaki çocuklara gitmek zor. Yine de mutlaka tekrar onlara uğrayacağım. Çeşitlilik istiyorum. Yani eğer ilgilenen olursa, akvaryumlarınızın genel fotoğraflarını paylaşın, bir şeyler düşünürüz... Merkez Akvaryumculuk'ta (ÇA) çektiğim birkaç fotoğraf IREEF şirketinin Akva Tasarım Stüdyosu için Katalog Fotoğraf Çekimi