-
Martin3206
Çocukluğumdan beri tatlı su akvaryumuna sahibim, çünkü dedem ve babam bu işle ilgileniyordu, sonra bana arada sırada sıkıcı gelmeye başladı ve boşaltırdım, sonra yeniden doldurur ve kaç kez yaptığımı hatırlamıyorum... Ve işte bir kez daha bana ilham geldi...ama deniz akvaryumunu gördükten sonra daha da sıkıntı çekmeye başladım, ayrıca şüpheler ve endişeler de vardı. Önce bunun gerçekçi olmadığını düşündüm, ama forumlarıokuduğktan sonra anladım ki o kadar da kötü değil! Ve karar verildi, akvaryum ve ekipmanlar sipariş edildi ve 29.03'te kurulumu yapıldı. Akvaryum 30*30*35, kuru kum, tam olarak ne olduğunu bilmiyorum (satın alırken sordumama adını unuttum) ama bana parçalanmış mercan gibi görünüyor, asılı filtre sun-sun 701, 2*8 watt T5 sun-sun aydınlatması ve üç mavi LED'den oluşan gece aydınlatması,ısıtıcı (burada yanıldım, istediğim ürün yoktu ve 25watt Atman'ı almak zorunda kaldım) böylece akvaryumdaki su sıcaklığı 25-26 derece olması için28 derece ayarlanmalı. Akış pompası ve daha fazla aydınlatma almayı da