• Katı resifin1000 litreye kadar plan

• Daniel4967

İyi günler! 1997'de 700 litrelik ilk deniz akvaryumumu yaptım, 3 yıl yaşadı ve satıldı. Şimdi, eski günleri canlandırmaya karar verdim. İki gündür forumlardan "modern" denizi inceliyorum. Etkilendim... Birçokları için bu zaman boşa geçmemiş. Umarım forum katılımcıları başlangıcımda bana yardımcı olurlar. Sorularım var, ama başlangıç için şu bilgileri paylaşabilirim: Konum................Ofis Hacim 800-1000 litre (kaplama olanakları ile sınırlı) İki kurulum seçeneği var: Duvara monte veya görünür. Ekipman gereksinimleri: Düşük gürültü, otonomi, uzaktan kontrol ve sistem yönetimi imkanı. Şimdi, izin verirseniz, birkaç sorum var: (Maalesef forum jargonuna tam hakim değilim, bu nedenle kulağa batacaksa önceden özür dilerim) 1997'de Aquamedic'in RIF 1000 sistemini ve redoks potansiyeli kontrolünü kullandım. Buradan ilk sorum: Bugün piyasada biraz daha güçlü Riff 2000 ve Blue riff 2000 var, bunları benim durumumda ne kadar etkili kullanabilirim, aralarındaki farklar, bu sistemlerin artı ve eksileri nelerdir ve olası alternatifler neler