-
Diana3118
Merhaba herkese! Denizle tanışma anında, bana 20 litrelik bir kübik ve birkaç "nemik" ile yumuşak mercanların (Lev Mironov'un örneğine göre) yeterli olacağına kesin olarak inanıyordum, ancak her zamanki gibi "İSTİYORUM" ani bir şekilde planları değiştirdi, bu seferde de öyle oldu. "İSTİYORUM" daha da fazlasını vedaha da fazlasını istiyor ve bunların hepsi 20 litre ile uyumlu değil, bu nedenle hacmi artırma kararı alındı. Bu nedenle oldukça fazla makale, forum konusu vb. okundu, akvaryum ve sampler hesaplandı, ekipman seçmeye başladım, ancak yine "İSTİYORUM" ortaya çıktı, "İSTİYORUM" şu anda.... Endoğru yol olmadığını, en kolay yol da olmadığını, ama en hızlı yol olduğunu çok iyi anlayarak,dün BOYU-550 akvaryumu kuruldu. Tüm gerekli malzemelerin hazırlanması ve toplanması 1 gün sürdü. BOYU-550 akvaryumu ve orijinal dolabı satın alındı. Akvaryum hakkında internette birçok açıklama var ve bunlar gerçeği yansıtıyor. Işık az, gürültü çok, ama aldım, kurdum ve şimdi pişmanlık duymaya zamanım var)) Dolap, tam bir "Ç", her hangi bir kontrplak kesim firmasındaiki-üç kat daha iyi, daha sağlam, daha güzel ve daha ucuz yapılabilir, ama yine de "İSTİYORUM" şu anda.... Tuz ve diğer kimyasalları Seachem'den aldım, neden bu marka? En yakın olanıydı + internet'te olumlu yorumlar okumuştum. Taş şimdilik sadece kuru, 14 kg, canlı olanı da mini + birkaç kg daha alacağım. Her şeyi doğru yapmadığımın farkındayım, ama sonuçta ne olacağına ba