• Yoruldum hayal etmekten! Daha fazlasını yapac

• Amber6362

Herkesi selamlıyorum! Daha büyük bir hacim hayal ettim, biriktirip toplayabileceğimi düşündüm vb. Ama genellikle olduğu gibi - en gerekli anda, hayat kozunu (somun anahtarı şeklinde) çıkarıyor ve düzeltmeler yapıyor. 170*50*50ölçülerinde bir akvaryum sipariş ettim, ucuz Çin ihtiyaçlarını (akış, geri dönüş, lambalar, köpük toplayıcı vıcı vb.) satın almayı planladım, ancak aniden "bam" - genel olarak uzun süre başlatmam gerekecek. Her şeyin yanlış olduğunu anlıyorum, ama geri çekilme isteğim yok, çok yavaş bir şekilde "yüksekliği alacağım". Kademeli olarak ekipman, taş vb. eklenecek. Ambarlardan, köşelerden biraz boru topladım ve bir arkadaşımla bir çerçeve kaynattım, başka bir arkadaşımeski Sovyet DPÇ'deniki levha hediye etti (altlık vedaha sonra dolap kaplaması için). "Arkadaşlarım olmasaydı biraz,ama arkadaşlarımla çok!" (C) 30.12.2011 150 litre su hazırladım ve sump içeriğini (70 litre su, 5 kg kum, canlı kayalar, makrofitler, ısıtıcı ve köpük toplayıcı) aktardım. İki adet 203 atman ve çamaşır süngerleri ile askıdaki partikülleri gidermek için yerleştirdim. Ertesi gün, eski akvaryumun yeni dolaba taşınması gerçekleşti, böylece dolap Yeni Yıl'da çok korkunç görünmeyecekti - eski bir banyo perdesine sarılmıştı (bahçeye götürmeye vakti olmamıştı). Dün, uzun süredir tozlanmış airbrushımı çıkardım ve biraz DPÇ'yi boyadım (zaten kullanılmıştı - vida delikleri vb. pek iyi görünmüyordu). Biraz daha sonra (bu konuda sık sık "zaman içinde", "daha sonra" vb. kelimelerduyacaksınız, maalesef başka türlü olmuyor) sumpu bağlayacağım, ekipmanı kaldıracağım ve... düzeni sağlayacağım,ama y