-
Bridget
Deniz hayali gerçekleşti! Resun DMS-500PL aldım - ışık miktarı ve kalitesi ayarlanmadı - tüm standart. Tek değiştirilen şey: her lambanın beslenmesi ayrı bir fişe çıkarıldı ve zamanlayıcıya bağlandı. Hemen bir soru: lambaları ne zaman açmak en iyisi? - dahilidalgıç pompası (böyle midiyebilirim?) da değiştirilmedi. Birinci bölmede sünger, ikinci bölmede köpük (henüz TMC V2Skim 120 bağlı değil), üçüncü bölmede plastik toplar + seramik halkalar, dördüncü bölmede standart pompa (daha güçlü ve sessiz bir şey ile değiştirmeyi planlıyorum). Dolgu malzemelerinde ne değiştirmenizi önerirsiniz? - Dolaşım pompası, Hydor Koralia Nano New, 900 l/h. 2 adet - NATURES OCEAN beyaz aragonit kumu - Reef salt AC tuzu - JAGER 100 W ısıtıcı - BOYU şamandıralı GS-02 areometre-termometre. Unuttuğum bir şey yok sanırım 03.09.11'de tuzlandı, 08.09.11'de.11'de bana15 kg canlı kaya geldi - bence Resun için çok fazla ama Moskova'ya geri göndermek mümkün değil. Cumartesi günü kayadaki düzenlemeyi düşüneceğim, telefondaki fotoğ