• İşte ben de birdenizciyim

• Stuart

Herkese merhaba! Deniz başlangıçta çekiciydi, ancak sürecin zorluğu korkutuyordu, bu yüzden bir yıl önce Tanganyika'yı edinmeye karar verildi - pişman değilim. Muhteşem trofi balıkları ve ilginç davranışları var. Ama rüya, rüyadır ve onu unutmak mümkün değil. Genel olarak, internette uzun süre kurcaladıktan ve literatürü inceledikten sonra, bu kolay olmayan adımı atmaya karar verdim (öncesinde eşimi hazırladım - hemen hemen hepinizin beni anlayacağını düşünüyorum). Dairede bir köşe buldum (son köşe, aslında) 60x60. Oraya da60x60x60 bir küp koymaya karar verdim. Metal köşebent 20x40 iskelet,ısıya dayanıklı 18 mm kontrplak. Zamanla dışını boyalı camla kaplayacağım - ilk akvaryum gibi olacak. Sonuçta başlangıçta böyle bir şey oldu. Canlı kayalar henüz mevcut olmadığı için, sıkıcı beklemeyi önlemek için Yoda'nın (sabırları için çok teşekkürler) önerisiyle kuru resif kayaları koydum ve Osillarisleri yerleştirmek için bakterilerden yararlandım. Sonra acele ettim (tam tatile gittiğim sırada) ve 2 Doktor ekledim. Canlılar ve kurtçuklar için Popçu'ya çok teşekkürler. Kurtçuklarla birlikte anlaşılmaz bir şey de geldi - zahmet olmazsa ne olduğunu söyleyebilir misiniz? Parametrelerin çoğunu henüz ölçmedim, ancak pH 8,01, tuzluluk 1,024 olduğunu biliyorum. Şimdilik bu kadar - canlı kayaları bekliyoruz ve iyi bir