-
Kendra2262
Nereden başlamalı! Bundan sonra ne yapacağını düşünmeye başladı! Eğer küçük bir deniz inşa etmeye yardım etmek için zamanınız ve isteğiniz varsa, herkesten tavsiye isterim, Kendi kendine inşa etmek gerektiğini düşünüyorum, hangi ekipmanı satın almalıyım?? ve nerede ebay'den almak istiyorum, forumları okuduktan sonra nereden başlamalıyım, yapım sırasında tüm fotoğrafları paylaşmaya hazırım, yumuşak mercanlar, Nemo, aşağıda karidesleri ve diğerlerini içeren bir sump olacak! Doğru yönde mi gidiyorum?? sump'un boyutları ne olmalı, hangi zemin?Eski tatlı sudan nasıl arındırmalı? N? Neredeyse her şeyi kendisi yapacak şekilde elektronik eklemek istiyorum?! işte akvaryum kendisi! Ortadaki delikte bir sump (veya doğru şekli neyse) yapmak istiyorum, içinde karideslerin ve diğer canlıların olacağını söyleyin nasıl daha iyi tasarlayabilirim! Akvaryumun yanlarındaki delikler borular için de bir sorun, tüm bunları nasıl yerleştirmeliyim, hangi ekipmanı kurmalıyım? Pahalı, Zor, Olmaz, Biri başlatabilir! gibi cevapları atlayabilirsiniz Tüm bunları biliyorum, anlıyorum, y yardım ve tavsiye istiyorum! Teşekkür olarak, üretimden sonra canlıları paylaşabilirim, eğer hayatta kalırlarsa telefon kamerasıyla fotoğraflar çeke