• Benim küçük denizim (Resun DMS 500PL)

• Jeffery

İyi günler! Bu forumda kendi konumu açıyorum, umarım desteğinizi, ipuçlarınızı ve anlayışınızı görürüm - denizcilikte acemiyim, yani bir acemiymişim)))) Resun DMS 500PL Akvaryumuna başlayacağım. Işık standart, değiştirmedim (ama çok istiyorum), çünkü bu konuda henüz pek bir şey anlamıyorum (ama öğreniiiyoruuuum) Display kısmındaki tüm gereksiz çıkışlar kapatıldı, taşma sumpa üstteki taşma deliğinden yapılıyor. ekipman: geri dönüş için iki pompa Resun 500L/h (alt çıkış) ve Hydor 1120L/h (üst çıkış) akıntı pompası Hydor Koralia Nano protein skimmer Resun SK-05. Sanırım bir şeyler üretiyor)), henüz çok canlı yoksa da)...neyse, sırayla) termostat Atman100W her ihtimale karşı tuz Aquarium systems Instant Ocean var Red Sea ine Lab balleme Red Sea Reef Grow Kit (henüz kullanmadım) sump: 4 bölme 1. bölme- taşma kuyusu, 2-2.5 kg kırık C.K. (canlı kaya) koydum. 2. bölme- şimdilik termostat duruyor (sonra skimmer koyacağım) 3. bölme- protein skimmer (yosunluk planlıyorum) 4. bölme- dönüş pompaları Display kısmı: aragonit canlı kum 9 kg. NATURES OCEAN C.K. (canlı kaya) şimdilik 5 kg., yakında ekleyeceğim Hayvanlar: iki strombit bir trochus yedi parça zoantus bir diskaktiniya bir parça klavulya (yanılıyor olabilirim) bir tüp fan solucanı (acele ettiğimi biliyorum) ve bir sürü kaçak (deniz yıldızı, yengeç, pistol karidesi, küçük yılan yıldızları sanırım, solucanlar ve on kadar aiptasia) tanımlama için akşam fotoğraf sağlayacağım)