• Balıklarda mantar hastalıklarının tedavisi

• Randy

Bir sorunla karşılaştım. Sturgeonlarım yüzgeç çürüklüğü kaptı. Birkaç balık hareket etme imkanından yoksun kaldığı için öldü - bu onların hayatta kalması için hayati öneme sahip. Onlardan akvaryum balıkları da etkilendi - pulları dökülmeye başladı, "kırmızı başlıklı" balığımın başlığı çürümeye ve parça parça dökülmeye başladı. Genel olarak durum çıkmaza girdi. Antibiyotik aldım - hiç faydası olmadı. Mavi suya daldırdım - sonuç sıfır. Tanıdık bir balık yetiştiricisi "ana mor" adlı ilacı önerdi. Bu ilacın bulunmadığını öğrendim - ne petshoplarda ne de eczanelerde bulamadım - balıklar ölüyor ve bu benim son umudum. İnternette çeşitli kaynakları araştırdıktan sonra ilacı buldum, ama bir kilodan az satmayı reddettiler. Mecburen aldım. Ve boşuna değil! Üç gün boyunca ana mor ilacı ile banyo yaptırdım ve her şey bir anda düzeldi! Balıklar iyileşmeye başladı, her şey iyileşti, "kırmızı başlıklı" balığımın başlığı - eskisinden daha iyi! Bu hem tedavi hem de önleme için harika bir ilaç. Kendim denedim ve size de tavsiye ediyorum! Kullanmak için çok az miktar gerektiğinden, tüm tedavi için 10 gramdan az harcadım, bu yüzden eğer bir sorununuz varsa ve standart "süper ilaçlar" işe yaramıyorsa - bana ulaşın, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. Kargo ile gönderim mümkündür.