-
Colin1418
Herkese merhaba! İşte balıklar için ana yem tarifini görsel olarak paylaşmaya karar verdim. Bu bilgi uzun zamandır diğer forumlarda mevcut, ama burada da tekrar paylaşmak istedim ki aramak daha kolay olsun. Malzemeler: yem temel olarak kalamar ve balık, yaklaşık %70 kalamar ve %30 balık oranında, bunlara küçük miktarlarda mevcut olan her şey ekliyorum - karides eti, karides, kabuklu deniz ürünleri, artemia, kan kurdu, dafniya, siklop, mikroplankton vb. Ayrıca deniz balıkları için SERA firmasının kuru yemleri (Sera in pul ve Sera Granuin granül) ve Japon mutfağında sushi yapımında kullanılan "nori" kurutulmuş yosunu da ekliyorum. Tüm bunlar ince bir rende ile rendeleniyor. Tek sorun, ellerin çok üşümesi, çünkü bunları sadece iyi dondurulmuş halde rendelemek mümkün. Sonra kuru yemleri ekliyoruz. Hepsini karıştırıyoruz. Elde edilen karışımı, sonra almak için rahat bir şekilde geniş ağızlı, çok yüksek olmayan bir kavanoza koyuyoruz, donduruyoruz ve besliyoruz. Bu yem, benim balıklarım tarafından istisnasız yeniyor ve apogon yavruları da oldukça erken yemeye başladılar. Tarifimin birine faydalı olursa mutlu olurum.