• DNK montajlarında 468 watt

• Anne4851

Sonunda lambamı bitirdim. Malzemeler: 1. Radyatörler - BPO-1909 radyatör profili - iki parça 1680 mm. 2. Alüminyum köşe 40x20 mm. Oldukça fazla gitti. 3. Güç kaynağı - Mean Well SE-600-48. 4. Sürücüler - Mean Well HDD-700 ve HDD-1000 (toplam 16 sürücü). 5. Kontrolör el yapımı, 17 sürücü için altı kanallı. 6. Plastik - köpüklü PVC 4 mm. 7. Vida, tabanca için perçin, termal macun, kablo. LED montajları. Optik FOV30. Lambanın temeli, uçlarında 40x20 köşelerle birbirine bağlanmış iki radyatörden oluşuyor. Aralarında güç kaynağı ve kontrolörün yerleştirileceği bir bölme var. Her montajın karşısındaki bölmede kabloların geçişi için delik açılmış. Montajlara giden kabloları önce konnektörlerle yaptım ama onlarla pek iyi anlaşamadım - sürekli bağlantı kayboluyordu. Kabloları kesip montajlara lehimledim - böyle daha iyi. Tüm yapı perçinler ve vidalarla bir araya getirildi. Montajlar radyatörlerin ortasında yer alıyor. Yakın olanında 7 montaj, uzak olanında 6 montaj var. Hazır lamba tavana ankrajlar - zincirler - karabinalar ile asıldı. Eskiz ekli. Birkaç fotoğraf da var. Sorular olursa yanıtlamaya hazırım.