• Elektrik montaj kutuları ve içeriği

• Rick

LED aydınlatma yaptırdım. Emeğin sonucu "elektronik bağırsaklar" şeklinde çıktı, ama kablolarla bağlı. Bu ürünü biraz daha şık hale getirmek için bir kutu ve ona şeffaf bir cam aldım. Ancak, daha sonra ne kadar sorsam da - kartları sabitlemek için herhangi bir aparat var mı, bunların türleri neler, belirtilenlere hangileri uyacak... - cevap bulamadım. Ya da kötü açıkladım. Şu anda kaliteli bir sabitleme konusunda en zayıf halka, özellikle de bunu güzel ve kullanışlı bir şekilde nasıl yapacağım - AĞ TABLOSU (dört sembol için). Fotoğrafta görüldüğü gibi - bir düğme var, ardından dikey bir ışık göstergesi sırası, daha sonra - 4 sembollü TABLO ve bunu bir ayar düğmesi blokları tamamlıyor. Düğmelerin ve Tablo'nun yüksekliği eşit. Ve beni rahatsız eden şey: 1) Bu kart için yapıştırma kılavuzları/bağlantı elemanları nereden satın alabilirim? 2) Bunları kutunun şeffaf camına nasıl yerleştirebilirim ki ışık göstergesi düzgün görünsün ve camda korkunç delikler açmaktan kaçınayım? Belki de bir yerlerde kapak düğmeleri vardır? (terim için özür dilerim, bu konuda uzman değilim) Ayrıca, sadece danışmak istiyorum: Bu kutuya bir kontrol kartı ve güç kaynağı ile çift kart yerleştireceğim. Kontrol kartı ve güç kaynağını soğutmak için bir fan yerleştirmeyi planlıyorum. Bu konuda bilgisi olan veya benzer bir uygulama gören varsa, nereye yönelmem gerektiği konusunda tavsiye verebilir mi? Destek için şimdiden teşekkürler!