• Kendin yap projeleri...

• Kimberly

Selam! Dün, 150 Watt MG BLV'yi sıradan bir halojen lambaya sokarak "dairenin karesini" hesaplamayı bitirdim. Not: 14000K ve üstü lambalar ultraviyole spektrumda ışın yaparlar. Koruyucu temperlenmiş (kuvars olmayan) cam olmadan odada belirgin ozon kokusu olur. Ultraviyolenin güvenilir belirtisi. Evcil hayvanlarınızı yakmayın! Pavel Morozov'un deneyimi çok yardımcı oldu. Gerçi "sokma" konusunda biraz daha ileri gittim. Şu anda ozmotik suyun otomatik sulamasını organize etmeyi düşünüyorum. Bununla uğraşan varsa, nasıl yaklaşılacağını tavsiye edin. Hazır bir sistem almak ilgimi çekmiyor, ayrıca bütçem sınırlı. Ayrıca, sıcaklık kontrolörü (çift yük) varyantı da ilgimi çekiyor. Ya ısıtıcıyı ya da soğutucuyu açan. Bunu çözen varsa paylaşın, lütfen. Forum yöneticileri için genel öneri. DIY bölümü yapmayı düşünelim mi? Birkaç öncül var: 1. İnsanlarda biriktirilmiş biraz deneyim var, sistematize edilebilir. 2. Bu bölüm, sistemin çeşitli parçalarının "düşük bütçeli" üretimi hakkında bilgi bulmayı kolaylaştırabilir. 3. Bölüm, özellikle yeni başlayanlar için faydalı. 4. Yine de, fabrika ekipmanlarının modernizasyonu ve iyileştirilmesi konusunda deneyim paylaşımı (böyle varyantların çok olduğunu düşünüyorum. Çömlekleri Tanrılar değil, potalar pişirir).