• 2016 yılında nihai devreye alma için ekipman konusunda tavsiye edin.

• Shelby3182

Herkese merhaba, Kiev'e taşındıktan ve işe yerleştikten sonra deniz yapmaya kesin olarak karar verdim (kiralık bir odada olmasına rağmen ev sahipleri bu durumu destekliyor). Sonuç olarak, taşınma sonrası elimde kalan ekipmanlardan (taşıyabildiğim) 1 ve en önemlisi. LED'li bir aydınlatma, Airsoft kontrol cihazı ile. Butonlu. Yaklaşık 670 x 150 mm. Toplam çalışma gücü - yaklaşık 120 watt. Pik - 180. Bu, böyle bir akvaryum için yapıldı. Ekran. Düz. Küçük dairelerde duvara paralel yerleştirmek için. 680 genişlik x 350 derinlik x 650 yükseklik ama bu boyut benim için pek uygun değil, bu yüzden bana en uygun seçeneği önerin. Diğer ekipmanlar maalesef kayboldu ve geri dönme imkânım yok. Fiyat-performans açısından diğer ekipmanları önerirseniz sevinirim, ayrıca akvaryum için güçlendirilmiş bir sehpa nereden sipariş edebilirim? Asıl hedefim yumuşakça yetiştirmek, tecrübe kazanmak ve profesyonel seviyeye çıkmak çünkü küçük şeylerle oynamak istemiyorum. Uzun vadeli bir proje olsun, ama sonra sağlam olsun.