• Aquael ısıtıcı, asla almayın, hatta hediye olarak bile.

• Leonard

Akvayel 150W termostatlı ısıtıcı aldım, altı ay sorunsuz çalıştı, sonra bir gün geldim, otomatik sigorta attı, neyse ki zamanında geldim, ciddi bir şey olmadı, böyle birkaç kez daha oldu, yine otomatiği açtım, hangi ekipmanın kısa devre yaptığını belirleyemedim, bir kez daha şansım kalmadı, elektrik uzun süre gitti, balıkların yarısı öldü, akvayel almayın, tamamen kötü bir şey ve gerçekten tehlikeli, benim zararım yaklaşık 20 bin ruble, ama iki-üç kat daha fazla olabilirdi, şükür ki neredeyse kurtuldum. Onların, akvayel, resmi web sitesine yazdım, onlardan ne bir cevap ne de bir ilgi geldi, hiç merak etmediler ve durumu anlamaya çalışmadılar, kısacası firma sorumsuz, sonuç olarak akvayel markalı ekipman tehlikeli ve akvaryumda kabul edilemez, ister ısıtıcı olsun ister başka bir ekipman, er ya da geç sizi yarı yolda bırakacak, benim ısıtıcım sadece sızdırmaz değildi ve içeri su girdi, diğer ekipmanlarının daha kaliteli olduğuna dair ne garanti var. Şimdi soru, ne almalı, belki bir titanyum jagger ya da daha iyi bir şey var mı?