• Emeklilik fonlarıyla ilgili sorular.

• Spencer7805

Merhaba değerli forum katılımcıları. Benim birkaç genel sorum var protein skimmer'lar hakkında: RIO-300 (300 litre) standart akvaryumda, standart ayaklı sehpa kullanarak deniz planlıyorum. Hiçbir süper egzotik yok. Standart bir hobi dekoratör seti (palyaçolar, yumuşak mercanlar/aktiniler). İşte sorular: 1. İç mekan protein skimmer'ları ile uğraşmaya değer mi? Eğer evet ise, hangi modelleri önerirsiniz? 2. Hangi dış mekan protein skimmer'ları en kaliteli, güvenilir ve sorunsuzdur? 3. İç ve dış mekan protein skimmer'larının çalışma sonuçları açısından farkı nedir? Ayrıca, sump kullanmayı düşünmüyorum. Ne elde etmek istiyorum? - Mümkün olan en fazla sessizlik. Güvenilirlik. Eğer iç mekan skimmer olacaksa, yeterli performans rezervi ile minimum boyutlar. Fiyat konusunu en sona bırakmanızı rica ediyorum. Lütfen cihazların mümkün olduğunca ayrıntılı spesifikasyonlarını belirtin; bu, firmalar ve mağazalar arasında arama yapmamı kolaylaştıracak. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla, İmir. Harkov