• Deniz akvaryumundaki dekorasyonlar

• Mary

Meslektaşlar, akvaryum dekorasyonu konusunu inceliyorum. Görevlerden biri, taşma kuyusu kolonunu gizlemek. Bu sorunu nasıl çözdünüz? Hangi malzemeleri kullandınız? Sizce en uygun olan nedir? Forumda bireysel akvaryumlarla ilgili yorumlar var, ancak konular arasında dağınık: Beton -ağır, uzun süre bekletilmesi gerekiyor. Kum, beton - neredeyse aynı işlem, ancak kütle daha az. Tüf, kuru taşlar - hafif, kullanışlı bir malzeme, ancakdaha sonra "radyasyon" yaptıkları ve çeşitli alglerin patlamasına neden oldukları yönünde görüşler vardı. Bunu ayrıntılı olarak tartışan bir konuyu kaçırmış olabilirim - bir bağlantı ile düzeltebilir misiniz? Ayrıca şu kompozisyonu da buldum: "Seramik Kayalar" bölümü. Ancak bunun pişirilip pişirilmediğini belirtmemişler. Bu bağlamda, mercanlar için normal yerleştirme için "balkonlar" oluşturma süreci ilginç. Oyuklarla birleştirmek mükemmel olurdu. Seramiğin, nispeten küçük canlı taşların (mercanlar) ağırlığını kaldırabilecek kadar dayanıklı olması gerektiğini düşünüyorum.