• Mini Nemo'yu başlatmada yardım edin.

• Tanya

Herkese merhaba. Mini-nemo için karar verdim. Daha önce akvaryum hiç olmadı, ancak bilgiokudum ve başa çıkabileceğimi düşünüyorum. Yani deniz için ne var: Akvaryum - yaklaşık 35 litre Isıtıcı Şimdilik hepsi Satın almayı düşündüklerim: KÖPÜK AYIRICI jaba 180 II, - Pompa ile geliyor.Ek bir pompa gerekli mi? 20 watt enerji tasarruflu lamba, renk sıcaklığı 6400K. Areometre - hangi türü önerirsiniz? Termometre Elektronik veya mekanik ışık zamanlayıcı - Ne olduğunu bilmiyorum ve nerede bulabileceğimi de bilmiyorum. Deniz tuzu - bu akvaryum için ne kadar gerekli? Mercan kumu - ne kadar ve hangi tür? Daha ne gerekebilir? Anlayamadığım şeyler: Bu akvaryum için hangi filtre uygun olur? Hangi canlı kayalar (ŽK) ve nereden temin edebilirim? Balıklar ve halı ya da küçük kabarcıklı anemoni - bunları nerede bulabilirim? Ve yaklaşık fiyatları nedir? Isıtıcı/soğutucu gerekli mi? Akvaryum 300 litrelik,ısıtıcısız ve sıcaklık her mevsim 26-27 derece (ilgilenmiyorum). Kimyasallara ihtiyacım var mı? Lütfen yardım edin! Benden bahşi