• MiniNemo için tuz

• Jose

İyi günler. Küçük bir deniz akvaryumu kurmayı planlıyorum. Bir sonraki sorum tuz seçimi oldu. Burada ve diğer yerlerde birçok konuyu okuduktan sonra, insanların mağazada buldukları tuzları kullandığı sonucuna vardım. Bu çıkarımlarım doğru mu, yoksa Aqua Medic Biosal ile Aqua Medic Meersalz arasında küçük akvaryumlar için tuzlama açısından bir fark var mı? Küçük hacimler (35L) için (minimum ekipmanla) hangi tuzu tercih etmeliyim? Şu anda Arovana'da sadece Tetra ine SeaSalt var ve bu en pahalı olanı, eğer özel bir fark yoksa neden daha fazla ödeyeyim?

Erin2730

Tetra gibi tuz da iyi görünüyor, ancak yalnızca mercan akvaryumu için akvamediği kul kullandım, diğer ikis

Kimberly

Aqua Medic Biosal'

Amy1672

Aqua Medic gibi her şey siparişle geliyor mu, yoksa şehirde sürekli mi var? Bu arada, eğer 20 kg'lık ambalajı satmaya hazır olan varsa - tekliflerinizi özel mesaja bekliyorum. Anladığım kadarıyla, tuz seçimi feng shui meselesi. Ve herhangi bir markalı tuz uygun mu?

Karen

AquaMedic Arovan'da neredeyse her zaman bulunur. Mağazalarda da mevcuttur, ancak fiyatlar Arovan'dakiler kadar uy

Amy9618

Mercan tuzu, Biosal ve Meersalz arasındaki farkı bilen var mı? Satıcıların ve üreticilerin kataloglarındaki açıkl

Tiffany5069

Yaklaşık 10 aydır TETRA MARINE SeaSalt tuzunu kullanıyorum ve memnunum, şimdilik başka bir tuz kullanmayı düşünm

Keith7534

Sera Reef tuzunu denedim. Çok memnun kaldım. Bu tuzun olumlu özelliklerinden biri de iyi tamponlama kapasitesi. Tuzlama esnasında pH 8,47 ve bu seviye kararlı bir şekilde korunuyor... (sürekli kullandığım Aquarium Systems Reef Crystals'in önüne geçiyor) Gerekli tuzluluk seviyesine ulaşmak için Reef Crystals'e göre daha az tuz kullanıyorum. JBL testi sonucuna göre kalsiyum seviyesi 400 mg/L. Genel olarak düşünülmesi gereken bir

Destiny

Aynı şekilde Tetrede

Lauren

Kievde bu tuzu nerede alabilirim? Ben de de

Ross

Ben "Barbus" şirketinden bir kovaelde ettim (sergi için akvaryumu "tuzluyordum")... "Su Adamı" internet mağazasında satılıyor olmalı... Sera şirketinin durumu hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için Sasha'ya başvur

Michelle1662

+1

Emma

Bu fiyattan çok uzakt

Jennifer7578

Özür dilerim. Tam olarak ne tür ve kaç tane gerekli olduğunu sö

Sara4035

soru. "TÜKETİCİ TUZUN KALİTESİNİ NASIL BELİRLEŞTİRİYOR? TUZUN KALİTELİ OLDUĞUNU GÖSTERİN." Pavlik Kendi tuz kalitesini belirleme deneyimimi derin kimyasal analizler yapmadan paylaşabilirim: 1. Tuz bidonunu açtığımızda tuzu elimizle dokunarak kontrol edebiliriz. Eğer tuzu elimize aldığımızda sert ve briket gibi görünüyorsa ve iri tuz kristalleri varsa bu kötü bir işaret (sıklıkla Çinlilerde görüyorum), eğer tuz yumuşak ve hafifse kaliteli olma şansı vardır. 2. Tuzun osmoz suyunda 4-6 dakika çözülmesiyle, görünür bir tortu kalmamalıdır (yani tam çözülme) bu da kalite göstergesidir. Bazı tuzlar hiç çözülmemektedir (Çin tuzları). 3. Tuz değiştirmeleri sırasında, akvaryum sakinlerini ve mercanları gözlemleyebiliriz, bu da tuz kalitesinin ana göstergesidir ve onların hangi kimyasal analize bağlı olduğu umurlarında değildir. Herkes, akvaryumlarından ve tuzdan ne beklediklerini belirler ve bu, tartışmasız çok şey ifade eder. Benim amacım sert SPS mercanlarıdır ve mercanlarımın iyi büyüdüğü ve parlak renklere sahip olduğu tek tuz TROPIC MARIN Seasalt PRO-REEF’dir.

Colin1418

Tetru denediniz mi? Bu özelliklere neredeyse tüm tuzlar uyuyor, sadece hatya dışında, ama o da balık akvaryumu için uygun olur...

Michele9664

Mercandaha iyi tepki verdi, ancak polipler Tropik Marin'den daha fazla aç

Sandra7004

Merhaba Andrey, Tetra tuzundaki ve Tropik Marin tuzundaki tüm eser elementleri okumak ve karşılaştırmak herkese çok ilginç olabilir. Lütfen her bir tuzda hangi elementlerin daha fazla olduğunu yazabilir misiniz? Sa

Mariah

Burada en popüler tuzların karşılaştırmalı bir analizi yer alıyordu. Orada bir PDF dosyası indirilebilir. Test edilen tuzlar arasında Tetra yok. Ancak bu analizden, hiçbirimizin, yani meraklıların, tuzun kesin bir analizini yapamayacağı anlaşılıyor. Ayrıca her tuzda bir şeyin eksik veya fazla olduğu da görülüyor. Genel olarak ilgin

Curtis9143

Burada hiçbir ş