• Deniz suyu

• Amber1273

Yakın gelecekte deniz akvaryumu inşa etmeyi planlıyorum. Deniz suyu temin etmekle ilgileniyorum, bunu evde nasıl yapabileceğimi merak ediyorum, böylece balıklar da onu sevsin! Çünkü içinde yaşamın var olması için gerekli birçok farklı bakteri ve mikroorganizma var... Eğer bir şeyleri gözden kaçırdıysam düzeltin lütfen, çünkü bu benim ilk deneyimim.

Joseph2576

Dostum, deniz akvaryumu hobisinedair kitaplar bulmani (indirmeni) öneririm, forumları okumani tavsiye ederim... ve bunun gibi soruları bir daha sormamani

Amber

Merhaba, forum üzerinden deneyim ve net tavsiyeler alamayacaksın, ins insanların sayısı kadar görüş var ve bunları belirlemirlemek sana zor gelecektir. Harkiv'de yaşıyorsun ve şehirinde deniz akvaryumu konusunda uzun geçmişe sahip birçok profesyonel ve amatör var, onları bul ve tanış, her şeyi kendi gözlerinle gör, eminim 3-5 kişiden biri sana yardımcı olacak ve herhangi bir sorun olursa anında düzeltecektir. Başlangıç olarak forumda yerel arkadaşlarınla iletişime geç, yani evde mercan tutan toprak arkadaşlarınla tanış. Forumdan birkaç kullanıcı adı v

Eric5208

Çok teşekkür ederim cevabınız için) Ve Pavlık'a da bağlantı için! Ince