• Nano deniz ile ilgili tavsiyelerle yardımcı olun.

• Jennifer

İyi günler. Uzun zamandır nano deniz yapmak istiyordum ama bir türlü zaman bulamadım. Şimdi kesin olarak nano deniz yapmak istediğime karar verdim, özellikle bu sitedeki makaleleri gördükten ve okuduktan sonra, yazara çok teşekkür ederim. Akvaryumun boyutları şöyle olacak: d-250mm, en-200mm, boy-300mm, su hacmi 15 litre. Ne kadar J.K. taşı, kuru resif taşı, mercan kırıntısı veya kum gerektiği konusunda yardımcı olur musunuz? Canlılık açısından sadece canlı taşlar olacak. Büyük akvaryumların farklı parametrelere karşı daha dayanıklı olduğunu anlıyorum ama yine de sizin yardımınızla küçük bir akvaryumda başarı elde etmeyi denemek istiyorum.

John828

Böylece böyle bir hacim yapmayı planlıyorsanız, mutlaka merkezde bir aeroliftle filtre edilmiş kolonun olması gerekir. Toprak kesinlikle mercan kırıntısı olmalıdır! Taşlar yalnızca c

James4757

Büyük akvaryumun altına yer yok.

Brent8919

Taş ve parçacıkların bu hacim için ne kadar ağırlığa ihtiyaç duyulacağ

Aaron

Bence oraya fiziksel olarak 2 kg'dan fazla canlı taş (J.K.) sığmaz. Tabakayı örtmek için biraz kırıntı yeter.

Guy

Kırıntılar - 2 santimetre kadar - bu senin filtrendir!!! Taşlar: kağıttan kendi tabanıma eşit bir kare kestim, nehire gittim ve taşları düzenleyerek bir sütun oluşturdum... Tam olarak ne kadar gerektiğini söylemek mümkün değil... Bence akvaryumuma maksimum 1,5-2 kilogram kadar sığ

Elizabeth

Taşların yaşaması için hangi ışık

Amanda5586

Bende iki tane 6 watt'lık, iki beyaz LED ampul ve iki mavi LED ampul var... fotoğrafını çekerim, paylaşırım.

Samuel6138

BİRÇOK SORU ORTADAN KALKACAK.